O nama

Smeštaj u strogom centru Rume, na minut laganog hoda od glavnog gradskog trga

Avenia je smeštena u strogom centru Rume, na minut laganog hoda od glavnog gradskog trga na kom se nalaze pozorište i kulturni centar.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se sportski centar Ruma, sa salama za dvoranske sportove, kuglanom i teretanom.

Blizina Borkovačke šume  sa trim stazom i  Borkovačkog jezera učiniće da bar na kratko pobegnete od svakodnevnih obaveza.

Adresa

Glavna ulica 119 - 22400 Ruma

Telefon

+381 22 432 204

EMAIL

prodaja@avenia.rs

Simfonija ukusa

Restoran Avenia

Iskusni kuvari puni entuzijazma i kreativnosti vešto spajaju tradicionalnu srpsku kuhinju sa svetskim trendovima kulinarstva. U sklopu objekta nalazi se savremeni restoran kapaciteta 160 mesta, na dva nivoa, koji enterijerskim uređenjem i atmosferom spada u sam vrh ugostiteljske ponude. Bogat izbor hrane, kreativni deserti i još mnogo toga čeka vas u restoranu Avenia.

SAZNAJ VIŠE

Veliki izbor domaćih i stranih pića upotpuniće doživljaj i učiniti svaki Vaš obrok još ukusnijim.

Upotpunite Vaš boravak

Obzirom na specifičan položaj hotela koji se nalazi u centru Rume, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju za sve  informacije o sadržajima u okolini, kako bi Vaš boravak učinili što prijatnijim.

Nacionalni park Fruška Gora sa šesnaest prelepih fruškogorskih manastira nalazi se na samo 15 km od Rume. Otkrijte zašto Frušku Goru nazivaju naša Sveta Gora.

Fruškogorje je pedološki i klimatski izuzetno povoljno za uzgoj vinove loze, u šta se možete uveriti posetom naših prijatelja, vinarija Kovačević i Deurić.

Na  15 km udaljenosti od Rume, nalazi se banja Vrdnik, poznato banjsko lečilište sa termalnom vodom i bazenima. Lovište Karakuša, Obedska bara, bara Trskovača  pogodne su za odmor u prirodi i ornitološke izlete.

Isprobajte gulaš od mangulice i podolskog govečeta  u  rezervatu prirode Zasavica.

Krenite putevima imperatora, posetite  svetski poznata arheološka nalazišta Gomolava ( 18 km udaljenosti ) i rimski grad i carsku palatu u Sirmiumu ( 23 km).